*

onze bloggers

ericvanvuuren1

Eric van Vuuren
Eric is sinds 1996 werkzaam bij equensWorldline en heeft de ontwikkelingen op het gebied van innovatie, internet en mobiel betalingsverkeer vanuit diverse rollen meegemaakt. Sinds enkele jaren is Eric werkzaam als Adviseur / Business Developer op de afdeling Strategie van equensWorldline. In zijn huidige rol richt Eric zich met name op de veranderingen en mogelijkheden die zich voordoen door innovaties, nieuwe technologie├źn en regelgeving.

Erwin Vroege
Sinds 2007 is Erwin Vroege Senior Product Manager bij equensWorldline. Hij is verantwoordelijk geweest voor de producten Debtor Bank Module en Corporate Payment Services. Op dit moment is Erwin Product Manager voor de equensWorldline Clearing & Settlement Mechanism (CSM). Naast zijn werk als Product Manager geeft Erwin SEPA-trainingen.

Marcel Woutersen
Sinds 1990 is Marcel werkzaam bij equensWorldline in verschillende functies. Hij heeft brede kennis van het betalingsverkeer vergaard. Zijn huidige rol is die van Senior Communication Consultant binnen Corporate Affairs. Daarnaast is hij sinds 1999 als woordvoerder verantwoordelijk voor mediacontacten.

Michael Schilder
Sinds 2006 is Michael binnen equensWorldline actief in productontwikkeling. In zijn rol als Productmanager Product Development CSM & generic services is hij betrokken bij de ontwikkeling van verschillende producten rondom SEPA. Zo is Michael verantwoordelijk voor SEPA webservices waaronder de bankmodules en inlichtingendiensten vallen.

Michael van Leeuwen
Sinds 2008 werkt Michael bij equensWorldline. Onder meer als Relationship Manager en Senior Market Manager. Als Account Executive is hij nu ondermeer verantwoordelijk voor het vergroten van de business positie van equensWorldline bij twee grote Nederlandse banken.

Paul Jennekens
Sinds 2006 is Paul werkzaam bij equensWorldline in verschillende functies waaronder Manager Product Management. In zijn huidige rol binnen de afdeling Product Strategy & Innovation is hij nauw betrokken bij de lancering van nieuwe diensten en initiatieven. Zo is Paul mede verantwoordelijk voor het opstellen van de overkoepelende boodschappen en het bereiken van de verschillende doelgroepen middels een scala aan communicatiemiddelen waaronder social media, events en nieuwsbrieven.

Tom Nijenhuis
Tom Nijenhuis is General Manager Corporate Affairs bij equensWorldline. Hij is verantwoordelijk voor Strategy, Communications en Legal. Sinds 2004 heeft Tom in diverse functies veel ervaring opgedaan en brede kennis vergaard over het betalingsverkeer in Europa. In zijn huidige rol richt Tom zich met name op ontwikkelingen in de markt, op technologisch en regelgeving gebied en veranderingen in het betaalgedrag van consumenten.

Tom Wijnen
Tom is sinds 2001 werkzaam bij equensWorldline. Na het beheer en ontwikkeling van Nederlandse betaalproducten is hij vanaf de eerste stappen richting SEPA betrokken bij de opzet van de SEPA portfolio van equensWorldline. Tom heeft uitgebreide kennis van het betalingsverkeer en heeft onder andere werk verricht voor de European Payment Council. Als Product Marketing Manager is hij nu verantwoordelijk voor ePayments, eMandaten en Corporate Payment Services.

Edward van Dooren
Edward werkt sinds 2003 in de betaalsector. In diverse rollen heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van betalingen. In zijn huidige functie als consultant strategie en analyses, richt hij zich op het monitoren van de Europese betaalindustrie, de ontwikkeling van het strategieproces binnen equensWorldline (inclusief strategie executie) en M&A. Zijn passie ligt in het verwezenlijken van makkelijk, veilig en effici├źnt betalingsverkeer.